gratis_eerste_letselschadeadviesUw advocaat in letselschadezaken:
Mr. R.H.A. Julicher, Julicher & Meijer Advocaten
Lid Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht: VASR
Leunseweg 6a, 5802 CH Venray
Bel vrijblijvend: 0478 – 52 10 70

Letselschadeadvocaat voor Geleen

 

Door onze twee vestigingen met daarbij zowel een letselschadeadvocaat als een letselschadebureau kunnen wij door heel zuid en midden Nederland hulp verlenen aan ongevalsslachtoffers. Zo ook verlenen wij hulp aan ongevalslachtoffers uit Geleen bij het verkrijgen van schadevergoeding door een ongeval.

Letselschade te Geleen:
Letselschade kan ontstaan door verschillende oorzaken. Een ongeval in huis, een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, medische misser en nog veel meer. Een ongeval te Geleen kan vervolgens ernstige gevolgen hebben zoals een whiplash, hoofdletsel, nekletsel, kneuzingen of botbreuken, maar ook verlies van ledematen (vingers), breuken in armen, benen enz.

In al die gevallen is schade het gevolg. Schade die groter wordt voor het slachtoffer naarmate het letsel langduriger is, pijnlijker is en het inkomen meer aantast. Ook de immateriele schadevergoeding wordt groter naarmate er meer pijn en gederfde levensvreugde is zoals bijvoorbeeld het verlies van een hobby.

Professionele hulp te Geleen:
Bij het claimen van dit soort schade moet u tegenwicht bieden aan een verzekeringsmaatschappij met haar medische adviseurs en schadebehandelaars, die ook nog eens bij u thuis te Geleen gesprekken komen voeren. U zoekt naar een deskundig en ervaren persoon die uw situatie begrijpt, u helpt en adviseert in de strijd tegen de verzekeraars, bij u in de buurt van Geleen zit en de gesprekken bij u thuis begeleidt. Wij helpen u en doen dat veelal gratis. Ook als de aansprakelijkheid niet wordt erkend dan is het wellicht mogelijk om met een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand door de overheid) de kosten te beperken.

Wat doen wij:
Wij nemen binnen één werkdag telefonisch en vrijblijvend contact met u op om uw eerste vragen te beantwoorden. Als u dat wenst plannen wij een afspraak bij u thuis te Geleen om uw situatie verder te bespreken of op ons kantoor. Daarna stellen wij de wederpartij aansprakelijk en gaan over tot het verhalen van de ontstane schade. Hierbij zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Gratis juridische hulp te Geleen:
De kosten van juridische bijstand komen meestal volledig voor rekening van de aansprakelijke partij zodat er dan in beginsel geen kosten voor u als slachtoffer zijn.

Doelgroep:
Zoekt u dus een letselschade advocaat in Geleen of elders in de provincie Limburg? Neem dan vandaag nog contact met ons op per e-mail of telefonisch. Wij maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek bij u aan huis te Geleen of op ons kantoor waar wij u graag te woord staan.